De Luwe stek is een modern recreatiepark met ongeveer 200 plaatsen. Door de ruime opzet, de vele groenpartijen en open velden doet het veel kleinschaliger aan.

-
-
-

Jaarrond open

U kunt bij ons jaarrond gebruik maken van uw vakantiewoning. We zijn 365 dagen per jaar open

 

-
-
-

Ruim en groen

Recreatiepark de Luwe Stek is een echte gezinscamping met voornamelijk jaar- en seizoensplaatsen en kenmerkt zich door veel groene elementen. De lanen en velden bieden u veel gras en groenstroken, een natuurlijke vakantieomgeving.

-
-
-

Kindvriendelijk

De velden zijn autovrij en voorzien van speeltoestellen voor de kinderen. Bij de ingang van het park is een groot outdoor speelparadijs. Tevens is er in het seizoen een uitgebreid animatieprogramma.

-
-
-

Aan het water

Recreatiepark De Luwe Stek ligt aan het water (het Alkmaar- Kolhorn – kanaal), er is een mogelijkheid voor boten om aan te meren aan onze kade en indien gewenst kunt u blijven overnachten.

-

Waterrecreatie

De kade biedt volop de gelegenheid tot waterrecreatie zoals vissen, varen en zwemmen. Vooral visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Bij onze horeca kunt u ook boten en kano's huren.

-

Horeca

Aansluitend aan de kade is ons horecacomplex gelegen met restaurant De Kade en de snackbar. Er is een groot terras met speeltuin. Het restaurant en de snackbar zijn in het seizoen dagelijks geopend. De horeca is telefonisch bereikbaar via 06 - 44 26 55 92. U kunt de horeca ook volgen op Facebook.

-

Activiteiten

Er is een actieviteitenteam actief en er wordt zeer veel aandacht besteed aan het organiseren van leuke activiteiten voor de gasten voor zowel groot als klein.

Zoekt u een mooie jaarplaats op ons recreatiepark?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden via 06 - 48 10 40 27 of mail naar beheer@luwestek.nl

Plattegrond

Omgeving

-

De zee

Slechts 25 min. bent u verwijderd van het strand van Callantsoog of het mooie duingebied in Hargen aan Zee.

-

Zwembad

In Waarland is een openlucht zwembad met zowel een natuurbad als chloorbaden met een leuke glijbaan en een speeltuin met springkussens voor de kinderen.

-

Winkelcentrum

Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met talloze winkels vertegenwoordigd door alle merken en met veel horecagelegenheden.

-

Historische steden

Gezellige steden met een sfeervolle historische binnenstad. Alkmaar is op 15 min. rijden. Schagen en Hoorn liggen iets verder maar zijn ook zeker de moeite van het bezoeken waard.

-

Speeltuin

In Tuitjenhorn is er voor de kinderen tot 12 jaar een overdekte speeltuin van 1100 m2!

-

Eindeloos varen

De Luwe Stek is omgeven door een waterrijke omgeving. Verken de wateren met uw eigen boot of huur een kano bij ons.

-

Unieke musea

Op cultuurgebied is er veel te zien en te beleven: Zuiderzee museum, Museum v/d 20e eeuw of het Biermuseum. Zoveel te zien en te doen.

-

Dierentuinen

We hebben maar liefst twee dierentuinen in de regio. Landgoed Hoenderdaell (o.a. Roofdieren en een kolonie Ringstaartmaki) en Blanckendaell Park met dieren uit alle windstreken.